Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Cavalieri Roof Garden

Το ξενοδοχείο Cavalieri στεγάζεται σε ένα κτίριο του 17ου αιώνα στην κορυφή της πλατείας Σπιανάδα της Κέρκυρας. Στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Cavalieri Roof Garden το οποίο βρίσκεται στα καλύτερα roof gardens του κόσμου και συγκεκριμένα στην 13η θέση. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μέρος να ξεχωρίζει;

Καταρχάς είναι η θέση του. Δεδομένου πως το ίδιο το κτίριο είναι χτισμένο σε ύψωμα, το roof garden είναι τόσο ψηλά που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να δει όλη την παλιά πόλη της Κέρκυρας, τα περισσότερα αξιοθέατα της και το μάτι μπορεί να φτάσει να ξεχωρίσει τα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας.


Έπειτα είναι το μενού του. 'Ο,τι και να φάει κανείς είναι συγκλονιστικό (προτείνω φιλέτο) και οι μερίδες είναι γενναίες. Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να φάει, μπορεί να πιει το ποτό του ή να φάει ένα γλυκό (το σουφλέ σοκολάτας ακόμη το γεύομαι). Εννοείται πως ο κατάλογος έχει πιάτα για όλα τα γούστα, και για χορτοφάγους. Κανείς δεν φεύγει παραπονεμένος! Και αν δεν θέλει να κάτσει σε ένα από τα τραπέζια με τα αστραφτερά λευκά τραπεζομάντηλα, μπορεί να καθήσει στο μπαρ, γιατί έχει και από αυτό.

Τέλος, αλλά το πιο σημαντικό, είναι η εξυπηρέτηση. Τα παιδιά που δουλεύουν στο Roof Garden είναι απίθανα. Ξέρουν την δουλειά τους και ξέρουν πώς να φέρθουν στον πελάτη, να τον σεβαστούν. Αγαπάνε και οι ίδιοι αυτό τον χώρο και το δείχνουν με την συμπεριφορά τους.

Ναι, οι τιμές δεν είναι χασαποταβέρνας, αλλά σίγουρα δεν είναι απαγορευτικές. Το να περάσεις μια βραδιά στο Cavalieri Roof Garden είναι μια εμπειρία που οφείλεις να χαρίσεις κάποια στιγμή στον εαυτό σου. Ωραίο φαγητό, ωραίο περιβάλλον και όλη η Κέρκυρα μπροστά στα μάτια σου! Αν ο δρόμος σας φέρει στο νησί, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Πληροφορίες

http://www.cavalieri-hotel-corfu-town.com/roof-top-bar-and-restaurant

https://www.facebook.com/Cavalieri-Roof-Garden-847167402021165/?fref=ts

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου